Kívánságlista

_

Termék neve Egységár
Nincs még hozzáadva termék

Egy kényelmi szolgáltatás webáruházunk részéről Önnek. Tetszik egy vagy több termékünk, de még nem érzi magát készen a vásárlásra? Semmi probléma, éppen ezért hoztuk létre ezt az alkalmazást. Tegye a kiválasztott terméket a kívánságlistájára és mi megőrizzük az adatokat mindaddig, amíg Ön visszatér webáruházunkba és kosarába teszi. Így nem kell újra keresgélnie egyszerűen és gyorsan intézheti már „régóta” tervezett vásárlását.

Ahhoz, hogy a kívánságlistáját használhassa, be kell jelentkeznie oldalunkra regisztrált e-mail címével és jelszavával. Ezután böngésszen oldalunkon, keressen termékeink között! Mindegyik termékünk részletes adatlapján találni fog egy „Hozzáadom a kívánságlistámhoz” gombot.

Ezt a listát megőrizzünk, ha később visszatér áruházunkba és belép a felhasználói fiókjába újra megtekintheti az előzőleg kiválasztott termékeket. Előfordulhat, hogy az előzőleg kívánságlistába helyezett termék nem jelenik meg újra, ennek oka, hogy pillanatnyilag nem áll rendelkezésre készletünkön, vagy nem előrendelhető a gyártótól.Ebben az esetben kérjük válasszon hasonló terméket kínálatunkból. Használja és élvezze a lehetőség előnyeit!